СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | MK

Видеата ги прикажуваат разговорите во студиото на четири тркала со Ивана Драгшиќ (Плоштад Слобода) и Елизабета Пољоска (Прва Архибригада), со Оливер Митковски и Љупа Ангелов (The John, Lepi Xhoni) и со Небојша Вилиќ и Звездан Георгиевски.

Јазик: македонски.