Фемоар

ПРКОС е цвет, но и позитивен инает - интервју со Ирена Поповска

ПРВО ПА ЖЕНСКО #8

ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПРИОРИТЕТНО ДОНЕСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА

Од барут до масло на платно - патот на уметницата Ружица Јосифовска

Васка Мојсовска – желбата да се борам за правата на руралните жени ми се појави уште од рани години

Енисе Демирова – за подобра состојба на Ромките во Македонија

Femoir

Продукција

Скопје, лично со Небојша Вилиќ и Звездан Георгиевски декември 2014

СКОПЈЕ, лично со Оливер Митковски и Љупа Ангелов декември 2014

Скопје, лично со Ивана Драгшиќ и Елизабета Пољоска декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | EN декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | MK декември 2014

Проекти

Жени за Жени (WoW) ноември 2019

Матка - Платформа за слободен пристап до легален абортус февруари 2014

Страв од феминизам? јули 2015

Top