Инфо

Година

2013

Дата/Време

Сабота 09.03 01:00

Место

Фоаје на кино Фросина

Земји учесници

Mk | МК | MK | MK |

Учесници

 Ивана Драгшиќ

Ивана Драгшиќ

bio


Ана Мало

Ана Мало


Виолета Качакова

Виолета Качакова


Galatheia

Galatheia


Ар тисти

Синопсис

ЖЕНИ ЗАД DJ ПУЛТОТ

ЖЕНИ ЗАД DJ ПУЛТОТ Galatheia. Виолета Качакова. Ана Мало. Ивана Драгшиќ. 01.00 фоаје на кино Фросина
Работата на DJите/ките не е нешто дополнително - фина прилика да се затвори настан исполнет со други содржини. Таа е содржина сама по себе, призвод на интелектуален и емотивен ангажман, индивидуален пристап и израз. Овие девојки, со својот префинет избор на ритмови, секогаш одново му даваат шанса на Скопје да го препознае горенаведеното.

Top