Канал 103

Канал 103
MK
ДиЏеј

Канал 103 е единствената македонскa непрофитна радио станица. Во етерот била пуштена на 1 мај 1991 година како дел од Македонската радио-телевизија и од тогаш промовира авантгарднамузика. „Стотројка“ де факто функционира како независен медиум. 

Top