БеоАрт

БеоАрт
РС
уметник
веб страница

 

Agencija Beo art iz Beograda je agencija koja se bavi menadžmentom u kulturi, kako plasmanom pojedinih predstava, tako i produkcijom istih, ali i snimanjem TV serija, edukativnih emisija, pa sve do zastupanja autora u sklapanju posla, kao i praćenje kompletnog toka rada, od potpisivanja ugovora, do završetka rada.

 

Cilj agencije Beo art je kvalitetno posredništvo u sklapanju posla sa poslodavcima/producentima. Kad kažemo kvalitetno poredništvo, tu pre svega mislimo na traženje posla klijentima, ali i obezbeđivanje adekvatne pravne zaštite, kompletnu organizaciju oko prevoza klijenta, njegovog smeštaja, ishrane, keteringa, pa do naplate potraživanja, dakle, svega onog što autoru remeti koncentraciju prilikom procesa rada.

 

Želja nam je da jednim, sasvim novim pristupom stvarima, budemo osveženje na kulturnoj mapi Srbije. Ogromno iskustvo osnivača, garancija su sveobuhvatnog pristupa problemima, jake povezanosti sa ključnim faktorima, ali i mogućnost da zajednički dođemo do kvalitetnijeg i bolje plaćenog posla. Kad kažemo kvalitetnijeg posla, jasno šaljemo poruku da se Beo art želi, isključivo, baviti istinskom umetnošću, nešto što kulturi, uopšte, a samim tim i društvu u celini, obezbeđuje duhovne benefite. Da se ne bi pogrešno razumeli, odnosno, da se prethodna rečenica ne bi shvatila kao pretencioznost, nije nam cil da ističemo sebe kao „vlasnike“ znanja o kulturi i mogućnosti da je mi, jedini, unapređujemo, već da iskažemo svoju privrženost pravim vrednostima i distanciranje od subkulture, bez obzira kolika sredstva nam se nudila sa te strane. Jednostavno, vjerujemo da je to jedini put za nas i da se hodajući tim putem može dostojanstveno živeti.

 

Ukoliko delite slična uverenja i slične vrednosti, budite dio našeg tima. Zajedno ćemo lakše do cilja!

Top