Хелена Јанеќич

Хелена Јанеќич
CRO
Учесничка
веб страница

Хелена има дипломирано по визуелни уметности на Фруман Универзитот во Гринвил, Јужна Каролина, магистрирано на Академијата за Уметности во Загреб, Хрватска, и оттогаш работи како независен уметник.

Top