Руки Чуки

Руки е илустраторка и дизајнерка со осумгодишно искуство, која живее и работи во Лондон. Нејзин предзвик е развивањето концепти и има работено и како тим лидерка и како соло уметница. Таа е страствена и нејзините дела се одликуваат со силен и уникатен стил. 

Top