Еми Ермилова

Еми Ермилова
МК
ДиЏејка

Ермилова почна да пушта хаус музика во 2008 година, појавувајќи се во многу барови и клубови во Скопје, меѓу кои и во Сектор 909 и Епицентар. Моментално е постојана ДиЏејка во клубот Минус Еден. Еми слуша хаус, асид и електро музика, каква што и пушта за време на своите ДиЏеј сетови.  Ја инспирираат DJ Tom Trago, Red Axes и Ross from Friends.

 

Top