PRINCE$$ DONATSU

Прекрасната, сензуалната Prince$$ Donatsu – најновиот недосонуван сон на скопскиот шизик и нејзиниот апсолутен хит: Битола. Можеби ќе се препознаете. Еве јас прв ќе признаам: и на поправен ебам како да има поправен. На здравје! - Мирко Попов

 

http://www.reborn.mk/princess-donatsu-bitola/

Top