DIAH

DIAH
МК
ДиЏејка

DIAH е алијас позади кој стои Дијана Димитриевска, Диџејка која веќе осум години е дел од локалната клубска сцена. Нејзините сетови се емоционална сеанса, од хипнотично техно, низ нивоа на стеларно самоиспитување, динамична bass-heavy градација со acid кулминција. Во нејзината кариера има настапувано со UVB, Sugar Lobby, Dr.Rubinstein, Anetha, Saud, A//O, Claro Intelecto, Ellen Allien, Alexander Robotnick.

Top