Contact59

Contact59
МК
Учесник

Contact59 е алтернативен бенд од Скопје, формиран од пред скоро две години. Свират слободна и разновидна музика. За себе велат дека не би се дефинирале сè уште во еден жанр. Моментално се сконцентрирани на својот прв албум. До сега имале неколку настапи во Скопје, и со секој концерт стануваат сè подобри.

Top