King's Peach

King's Peach
MK
Учесник

King's Peach е дуо од Скопје, кое постои од 2016 г. Нивниот жанр постојано варира. Мартина Баракоска свири тапани и клавијатури, а Ерик Омерагиќ бас, гитара. Вистински и фер играчи, свежи праски на кралот и верници на храмот наречен МКЦ.

Top