SEINE

SEINE
Хрватска
Учесник

SEINE (Хрватска) е кантавторски проект на Иван Шчапец, поранешен член на панк-поп колективата Власта Попич. Со неколку изданија (од ЕР до албум во живо), овој панкерски акустичен бенд има одржано голем број настапи на Балканот. Во моментов, работат на новиот албум, а датумот на издавање е најавен на есен. Во меѓувреме имаат најавено две европски турнеи и уште една all-over-the-place по излегувањето на албумот.

Top