Фемоар

„Ти не си виновна!“ – четврт Марш за женски права по повод Меѓународниот ден на жената

Како еден вирус нè потсети дека сме општествени битија

Марш за женски права!

Номинирани 33 жени за WOW награди

Ленче Здравкин номинирана за WoW награди

Јана Белчева номинирана за WOW награди

Femoir

Production

Skopje, licno with Nebojsha Vilic & Zvezdan Georgievski December 2014

SKOPJE, licno with Oliver Mitkovski & Ljupa Angelov December 2014

SKOPJE, licno with Ivana Dragshic i Elizabeta Poljoska December 2014

SKOPJE, Licno TRAILER | EN December 2014

SKOPJE, Licno - TRAILER | MK December 2014

Projects

Women on Women (WoW) November 2019

Matka - Platform for promotion of the right to safe and legal abortion February 2014

Fear of feminism? July 2015

Top