Инфо

Година

2018

Дата/Време

Недела 06.05 13:00

Место

МКЦ плато

Земји учесници

MK |

Учесници

Јана, Мартина & Роберта

Јана, Мартина & Роберта


Ар тисти

Синопсис

Диџеј сет - Јана, Мартина и Роберта

Овие љубителки на добра музика и точаци се вистински урбан Girl Gang. Можете да ги лоцирате на некои од следниве локации: Мартина позади фус, добош, бас и неколку чинели, Роби позади шанкот на МКЦ и Црно Кафе, Јана некаде низ скопскиот метеж додека манијачки вози точак и пробува да го смени светот. Во недела ќе ги најдете на ПРВО ПА ЖЕНСКО, каде што здружено настапуваат со својот целодневен диџеј сет.

Top