ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

ГОДИНИ БУДНИ | 10 години ПРВО ПА ЖЕНСКО

(10) „Години будни“ е книга посветена на првите десет години...
ПОВРЗУВАЊЕ НИЗ СЛОЕВИ И АФЕКТИ | ППЖ12 | 1 јуни во МСУ
Најава

ПОВРЗУВАЊЕ НИЗ СЛОЕВИ И АФЕКТИ | ППЖ12 | 1 јуни во МСУ

Петок 31.05 13:00 // Музеј на Современата Уметност

Настан по повод Меѓународниот ден за менструална хигиена #ПрваМенструација
Отворено писмо на Платформата за родова еднаквост до Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова
СВЕТ БЕЗ ЖЕНИ | ППЖ 12 и ППФ
Најава

СВЕТ БЕЗ ЖЕНИ | ППЖ 12 и ППФ

Среда 15.05 20:00 // Академска сцена на ФДУ

„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“
МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА | Перформанс по монодрамата на Карен Јес | 15 и 16 април
Top