Инфо

Година

2020

Дата/Време

Сабота 22.08 22:30

Место

МСУ плато

Земји учесници

МК |

Учесници

DIAH

DIAH

DIAH е алијас позади кој стои Дијана Димитриевска, Диџејка која веќе осум години е дел од локалната клубска сцена. Нејзините...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

WoW Program | DIAH

DIAH е алијас позади кој стои Дијана Димитриевска, Диџејка која веќе осум години е дел од локалната клубска сцена. Нејзините сетови се емоционална сеанса, од хипнотично техно, низ нивоа на стеларно самоиспитување, динамична bass-heavy градација со acid кулминција. Во нејзината кариера има настапувано со UVB, Sugar Lobby, Dr.Rubinstein, Anetha, Saud, A//O, Claro Intelecto, Ellen Allien, Alexander Robotnick

Top