Министерство за култура - деградира култура

Министерство за култура - деградира култура

Ние од Тииит! Инк., го делиме мислењето со колегите културни...
Среќна ни Нова 2024, и осврт кон 2023 година
Од отворањето на изложбата „Тука, но некаде другаде“ во кураторство на Јана Старделова
МОЛКОТ НА РАЗУМОТ – филм на Кумјана Новакова | Специјална проекција на ППЖ11
Тука, но некаде другаде | 15. 12. 2023 - 11. 1. 2024 | Škuc Gallery
Втора изведба на МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА
ПРЕМИЕРА: МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА
Најава

ПРЕМИЕРА: МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА

Недела 26.11 20:00 // Младински Културен Центар

Top