Фемоар

Номинациите за WoW наградите се отворени!

Women on Women (WoW)

Зошто лекарите не им веруваат на жените? Зашто не нè познаваат доволно.

IN-YOUR-FACE КОНЦЕПТУАЛНА УМЕТНОСТ | Кон отворањето на првата самостојна изложба „Ова објективизирано тело“ на Марија Ангеловска

Прво па Женско 7 - Ова тело кое не е едно

Oва мое тело не е едно и се менува: Интервју со Верица Недеска

Femoir

Продукција

Скопје, лично со Небојша Вилиќ и Звездан Георгиевски декември 2014

СКОПЈЕ, лично со Оливер Митковски и Љупа Ангелов декември 2014

Скопје, лично со Ивана Драгшиќ и Елизабета Пољоска декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | EN декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | MK декември 2014

Проекти

Матка - Платформа за слободен пристап до легален абортус февруари 2014

Страв од феминизам? јули 2015

Top