Како еден вирус нè потсети дека сме општествени битија

Како еден вирус нè потсети дека сме општествени битија

Адриана Захаријевиќ   Во брзата смена на мислењата за тоа што точно...
Номинирани 33 жени за WOW награди
Ленче Здравкин номинирана за WoW награди
Јана Белчева номинирана за WOW награди
Ружица Јосифовска номинирана за WOW награди
Кристина Ампева номинирана за WOW награди
Номинациите за WoW наградите се отворени!
Top