Инфо

Година

2019

Дата/Време

Недела 12.05 22:00

Место

Бифе Фросина

Земји учесници

SCT |

Учесници

Борис Геј

Борис Геј

Оформувајќи ја својата фигура по урнекот и сликата за Дорис Деј, Борис Геј е дрег крал од Шкотска кој ќе...

Повеќе

Ар тисти

Синопсис

БОРИС ГЕЈ

Дрег шоу

Борис Геј 

Оформувајќи ја својата фигура по урнекот и сликата за Дорис Деј, Борис Геј е дрег крал од Шкотска кој ќе има свое премиерно шоу токму на ПРВО ПА ЖЕНСКО. Очекувајте хумор, талент, скромност и можна голотија! Борис ќе пее и ќе игра во својот уникатен камп-кабаре стил, ќе зборува за животот како дрег крал вклучувајќи ја и дрег сцената во Обединетото Кралство, а пред да го напушти подиумот, ќе изведе уште една естравагантна точка со танц и песна.

 

Top